Meidän mielestämme työntekijän tärkein ominaisuus on asenne.
Ammattitaito on myös toki tärkeää, mutta sitä voidaan kouluttaa, toisin kuin asennetta. Kokemuksemme mukaan asenne joko on ihmisellä tai ei. Jos sinulla on omasta mielestäsi oikea asenne mitä vaaditaan työn tekemiseen ja tehokkaaseen työyhteisössä toimimiseen, toivotamme sinut tervetulleeksi kasvavaan joukkoomme.

Me emme lähetä yhtenä päivänä tai iltana kahtakymmentä ihmistä johonkin paikkaan töihin, vaan järjestämme yhdelle ihmiselle mahdollisuuksien mukaan kaksikymmentä työpäivää kuukaudessa. Näin palkan määrä kuukaudessa muodostuu sellaiseksi, että työn tekeminen on mielekästä ja sitä kautta myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Koko toimintamme on tiimityötä, jossa ketjun jokainen lenkki on tärkeä. Onhan ketju juuri niin luja kuin sen heikoin lenkki.

Me teemme tätä työtä tosissaan, mutta tietty pilke silmäkulmassa. Ihminen viettää viikottaisesta hereilläoloajastaan jopa puolet töissä, me pyrimme kaikin keinoin vaikuttamaan siihen että teet töitä juuri sinulle sopivassa työpaikassa ja sinulle sopivassa tehtävässä. Jos tunnet edellämainittujen asioiden olevan lähellä omia ajatuksiasi, ota meihin yhteys niin katsotaan mitä meillä on tarjota sinulle ja mitä sinulla on tarjota meille ja asiakkaillemme.

Otamme mielellämme vastaan vapaamuotoisen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä millaista työtä olet etsimässä.
Kerro myös omista vahvuuksistasi ja liitä mukaan halutessasi kuva itsestäsi. Meillä on kyky parantaa suoritustasi!!

Jani Outinen, toimitusjohtaja
Suomen Henkilöstöpalvelut Oy