Joustavaa kumppanuutta

Suomen Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-, siivous-, sekä rakennus-alalle henkilöstöä vuokraava ja rekrytoiva yhtiö.
Liikeideamme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaasti ammattitaitoisia työntekijöitä, yksilöidyn tarpeen mukaan sekä kartoittaa heidän henkilöstötarpeensa.

Toimintamme on alkanut vuonna 2004 ja laajennamme tällä hetkellä toimintaamme maltillisesti Pohjois-Suomessa. Pitkän linjan rakennus- ja ravintola-alan ammattilaisina koimme alunperin tarpeen uudentyyppiselle vuokrausyritykselle, jossa kaupataan enemmän pitkäaikaista kumppanuutta, kuin yksittäisiä työntekijöitä. Samaa periaatetta noudatamme edelleen kaikessa toiminnassamme ja tämä erottaa meidät useista kilpalijoistamme. Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja tarpeen niin vaatiessa myös virka-aikojen ulkopuolella. Meillä on kyky saada yrityksesi menestymään!

Autamme teitä henkilöstötarpeissanne, kuten sairastapauksissa, järjestämme kiireapulaisia, mutta myös pidempiaikaisia työntekijöitä. Kauttamme voit joustavasti palkata vaikka koko yrityksesi henkilöstön hoitamaan esim. yhden viikonlopun, kun oma henkilökuntanne on virkistäytymässä. Tällaisia tilauksia olemme hoitaneet vuosien varrella useita ja palaute on ollut erittäin myönteistä. Pääasiassa työntekijämme tulevat Pohjois-Suomen alueelta, jossa meillä on tehokas rekrytointiorganisaatio parhaiden tekijöiden löytämiseksi. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta oikean asenteen lisäksi myös ammattitaito on korkealla tasolla.

  • Tarjoamme teille kustannustehokkuutta, helppoutta palkanmaksuun ja palkkakulujen tehokasta seurantaa.
  • Ei yllätyslaskuja vuoden lopussa.
  • Kaikki yhdellä puhelinsoitolla, joustavasti ja luotettavasti.

Tuleville mahdollisille uusille asiakkaillemme tarjoamme ILMAISEN konsultaation, jossa kartoitetaan yrityksenne tarpeet ja säästömahdollisuudet henkilöstökuluissanne. Arviointi ei sido mihinkään! Ota rohkeasti yhteys!!

Me todellä välitämme 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Yhteydenotto ei maksa mitään!

Jani Outinen, toimitusjohtaja
Suomen Henkilöstöpalvelut Oy